myser med mina älsklingar.

Sitter och tittar när Tuva och Micke sitter och snackar i soffan, tror Micke är hennes snackkompis...hon vill inte prata lika mycket med mig som med honom...=) dom är så sööta!
Imorn ska jag och mamma på bio..hennes födelsedagspresent fast i väldigt efterskott eftersom det kom en liten tuva mitt i alltihopa=)

nu ska vi gå och lägga oss allihopa=)

singing bee.

Haha, fick ett väldigt roligt samtal från min kära kära syster nyss om att hon hade fått ett väldigt trevligt samtal från en trevlig kille som frågade om hon ville komma på en uttagning imorgon till den nya succé pogrammet singing bee som ska börja på tv3...haha..så coolt..hon är verkligen kung på att kunna låttexter dom sitter som smäck i hennes hjärna såfort hon hört en låt en gång...
Hon fick tydligen testsjunga lite i telefonen och så, men tyvärr kan hon inte komma på uttagningen imorgon men hon skulle skicka in en video på henne när hon sjöng några låtar och presenterade sig själv lite, senast ikväll..han tyckte hon lät väldigt trevlig iaf...låter ju lovade=) så fränt...=)

hon skulle göra sig väldigt bra i ett sådant pogram=)


aja..nu har jag fått prata av mig lite:P hade så bra så ska jag återgå till städningen=)

Utmaning;)

Jag utmanar : Ida och Carro ( plus alla andra som oxå läser min blogg, vet ju ej vilka mer som gör det) =)

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
ja självklart=)
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Ad-droppar iaf=)
Vad åt du senast?
minipizza=)
Har du fått någon komplimang i dag?
Ja, jag och micke pratade om hur underbart vi har det tillsammans;)
Har du varit med i en rättegång?
nopp
Är du polare med grannarna?
japp, jag och gammlingarna vettu=)
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Senaste piercingen?
Läppen
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
öööh....vete katten...kanske i fredags när jag åkte till malin
Gay?
Nopp
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
ja, spytt har jag gjort iaf... :P
Har du något husdjur?
jo en misse vid namn max
Har du täckt någons hus med toapapper?
haha, nej
Har du varit på stranden?
jorå=)
Minns du din/dina musiklärares namn?
hmm...njaee...tyckte inte så mycket om musiken...
Hur bra är din syn?
skitbra skulle jag säga=)
Har du varit på ett party?
hmm...dum fråga...
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
med sånna pyttesmå kanske...men annars nej jag har för mycket att leva för :P
Har du varit utomlands?
Ja några gånger
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
min systers=)
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
haha....ja det skulle dom nog, men det har ju inte hänt=)
Var är dina syskon just nu?
Ida är i sthlm(solna), Milla är i Luleå och fredrik är i Västerås/Sala
Vad var den senaste drömmen som du minns?
hmm...med mitt dåliga minne så kommer jag tyvärr inte ihåg...
Vem ringde dig senast?
Pappa
Vilken tid gick du upp i morse?
hmm...8 någon gång....
Vad ska du göra i helgen?
jag och micke ska gå på stan ensamna och myyysa=) plus att vi ska mysa ännu mera på första advent=)
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
ska kolla....Mitt hjärta visst är han duktig, sedan är det en film på ejjan som går sina första steg=)
När var du riktigt sjuk senast?
hmm...??=)
När såg du en kändis senast? Vem var det?
kändis..hmm...borde vart på fotomässan i sthlm där en jag såg en fotograf som har fotat topmodel brudarna på tv=)
Vad finns i din bakficka?
ingenting
Har du färgade linser?
nopp...
Vad gjorde du klockan två i natt?
hmm...sov hoppas jag..
Vad är det första du gör på morgonen?
ammar Tuva :D
Vad ska du göra efter det här?
kolla på lite scrapsaker och få lite insperation=)

hoppas det va mig du menade när du utmanade, lisa fisa=)

advent...

Imorgon ska jag göra advent här hemma(har sett att folk har satt upp adventsljusstakar nu)...ska bli såå otroligt kul!=) älskar verkligen denna  tid på året, snö massa snö, kallt, mörkt, mysigt, julafton, umgås, nyår, paket, ja listan kan göras lång=)
Ska börja på allas julklappar snart, vet vad alla ska få och har väl köpt nästan alla, känns verkligen bra att ha det gjort tidigt=)
Mamma ska ta hand om Tuva i typ två timmar i helgen så jag och micke kan åka ner på stan och handla julklapparna i lugn och ro, ska bli mysigt, vi kanske hinner med en mysfika också=)

Tuva är såå otrolig, hon är så underbar som ett litet barn kan vara, så stark och fin=)
Ska snart på koll med henne, va nästan en månad sedan nu, ska bli spännande och se hur mycket hon har växt, kan tänka mig att det är en hel del=) och samtidigt är det dax för den berömda sprutan oxå...usch det ser jag verkligen inte fram emot, har hört så mycket otäckt om den så...


Nu ska jag avlasta barnvakten(TV:n) en liten stund och faktiskt ta hand om min dotter=)

när får man ??

Jag vill sätta upp adventsljusstakarna nu, tycker det är såå mysigt! men när får man? tänkte vänta tills jag såg två andra som satt upp, men det har jag ju inte gjort...ida har du gjort det???=) eller ser du några i ditt fönster som gjort de??( du har ju många fönster på andra sidan?=) )

vill pynta oxå...=) mmm
tuva satt i sin babysitter när vi åt frukost och sedan när jag plockade lite här hemma...hon va såå nöjd så...härligt att hon kan vara vaken och man kan pyssla med något annat oxå för en gångs skull, men nu har hon slocknat=)

Ska väl fortsätta städa lite då=)

ny vagn!

japp, det vill jag ha! Är lite trött på den tunga vagnen vi har, dee är jätte bra för långa promenader men inte för en snabbis in till stan! Har letat lite på internet och hittat ganska många fina vagnar som jag gärna kunde tänka mig att köpa! Känns väldigt roligt att kika på!=)

Idag har jag varit hos Malin och hälsat på, Rasmus är såå duktig, han ålar sig överallt , alla sladdar får se upp=)och han är såå söt ju=)

nu väntar jag på att Micke ska komma hem, kommer nog inte förrän om typ 1,5 timme men ändå!
Tuva ligger och sover/vilar men vill nog snart komma upp och då ska hon få lite massage och äta lite och sedan ska det väl sjungas lite och gosa innan läggdags för natten!

Nu gnäller hon lite där inne, så hade så bra!!=)

fullt hus idag=)

japp det kommer det att bli. Alla tjejjer med sina bebisar från föräldrargruppen kommer hit idag!=) Vi ska ha julkortsfotografering, Micke står som fotograf och bebisarna som modeller=) ska bli riktigt kul att försöka få nå fina kort, klart dom blir fina föresten=) Sedan blir det väl lite fika och snack=)
 
Nu vaknade tuvis så bäst att gå och gosa lite=)

hejdååå!=)

tredje grejjen.

japp så är det, har suttit i ungefär 2½ timme och pysslat med denna hära:

image23

Måste och köpa mera saker, känns som man använder samma saker på alla mina jag gjort hittills...men men det får gå ett tag till=) måste komma på vad man behöver och använder mest!
Men det blir roligare och roligare...man får sånna ideer, så vill man stta sig direkt och pyssla=)
Nu ska jag sussa! hade så bra!

tröttis

japp, trött är jag!
Igår, söndag åkte jag och micke och martin en "sväng" ner till storstaden och kolla på fotomässan2007, trevligt var det!
Tuva var jätte duktig när vi åkte bil men när vi kom till mässan blev hon liite grinig men efter vi kommit på att det var mat hon ville ha var hon väldigt nöjd....somnade så sött i bärselen hos moster sin hela mässan igenom=)

Idag då, hmm, idag ska vi inte göra någonting har jag bestämt men nu fick jag veta att micke slutar kl 18 idag så funderar på om jag ska åka och träna ikväll, skulle vara väldigt skönt, har ju bestämt att jag ska träna varannan dag, kommer nog aldrig funka men ska försöka, så minsta lilla tillfälle får man ta vara på.
Har bestämt att vi ska gå hem pomenix senare idag, måste bara vara hemma och se våra bästa år först!=) känns som man är besatt, fast jag vet vad som kommer hända. Kanske just därför man vill se, men allt är ju så långdraget i den där serien*suck* en dag är typ 5 avsnitt...

Tuva var lite krånglig inatt men det var väl för hela gårdagen var uppochner vänd...vaknade 01 och sedan 07....var helt slut...men sånt man får ta!

Nu har jag varit ute och gått sedan kvart i 1..kom hem för ungefär halv timme sedan, var väldigt skönt med en promenad med föräldrargruppen=) kommit på att jag måste ta tag i dopet nu också...viktigt viktigt=)

Tuva har precis ätit och nu sitter hon ganska nöjd i babysittern och kikar runt=)

ska ringa micke nu...hejdå!!

pyssel idag med=)

Började göra julkort förra helgen och nu håller jag på igen..så otroligt kul att pyssla=) har massa roliga saker att pyssla med oxå så då blir det extra kul=)
Japp Lisa, lovar ska göra en till dig, med en fin bild:D

tuvis sover igen....ganska skönt när man bara kan lägga ner henne och stoppa i nappen och hon har snutten brevid så är hon nöjd...och när pluggen åker ut är det bara att sätta in den igen så är hon nöjd igen...plus att jag har märkt många gånger när man bara gått in och kollat om hon sover så ligger hon klarvaken och bara tittar...utan att ha sagt ett ljud=) söt hon är=)

Har gått min första runda på gymmet idag oxå, micke tog tuvis och jag fick träna..såå underbart skönt att träna igen=) Vi har kommit på att jag kan träna på morgonen när micke jobbar för dom öppnar 8 och micke åker typ 9....så jag kan träna i 45 min iallafall...sedan kan man ju duscha hemma...ska bli skönt nu...varannan dag hade jag tänkt=) kanske tar i lite väl nu ihär i början men iaf...känns bra att försöka iaf=)


Nu ska jag återgå till pysslandet=)


ny hobby=)

japp det har jag skaffat mig, en väldigt trevlig och helt beroendeframkallade sak, kan inte tänka på något annat nu än att ta kort hela tiden så jag har något att arbeta med=)
Satt nu och gjorde min andra vad man nu säger att det heter...bild layout eller nått liknande??=)
Nu har Tuvis somnat ganska tidigt två dagar i stäck...hoppas det håller i sig...igår somnade hon halv 10 och vaknade igen halv 5...det är väldigt bra och framförallt väldigt sköönt för oss=)

nu är micke ledig tre hela dagar...helt underbart=)

Tänkte lägga ut den andra bilden, layouten jag har gjort, och komihåg att det bara är min andra...så så bra har jag inte hunnit blivit, okej??!=)

min andra=)

Nu ska jag sussa!!
heejsvejs!=)

nattat Tuvis precis...

Japp det har jag gjort...hon har varit ganska trött idag...fick henne iaf att vara vaken 2½ timme här på kvällen så hon kunde somna sedan...och nu har hon gjort det...lilla söööta tröttis=)

Jag och micke funderar på dop nu oxå, jag har stoora planer, så roligt att planera=) men vi har kommit på att det blir så mycke folk...massa folk...men det är väl så det är...
vet hur inbjudningskorten ska se ut, ungefär vilka som ska komma, vilka låtar och psalmer som ska vara med och vilka dikter som ska vara med...få se om micke tycker om ideerna bara=)

Imorgon ska vi på babymassage på BVC, ska bli mysigt och intressant=) alla förutom 1 ska vara med från föräldrargruppen...roligt roligt=)

ska på stan med syster imorgon med...micke ska ta tuvis ett tag=) sköönt skönt...men det är inge roligt att ha tuvis med när man ska prova kläder och sånt..blir lite jobbigt...

Men nu ska jag plocka lite innan älsklingen är hemma...
hade så bra heeej!

hittat våran drömvilla

har hittat våran drömvilla som sagt, så helt underbart fint är det och precis dit vi ville flytta typ...åååh säger jag bara, synd bara att det är såå j-a dyrt=/ någon som har lust att ge oss 2 miljoner??=)  Fast man kommer ju aaaldrig flytta där ifrån om man flyttar dit...alltså är det en bra sak att sattsa sina pengar på...=) eller sina och sina pengar....haha sääkert....inte

vill flytta till något som jag och micke får har som vårat eget...och helst något som är färdig renoverat så man bara kan flytta in....fast då blir det ju såå dyrt...morr för dyrt...

Tuvis har blivit jätte stor så jätte fort...
Nu kan hon ligga själv i spjälsängen och bara snutta och vara nöjd utan att sova...och hon kan somna själv oxå...=) fast om proppen åker ut blir det liv på henne...men då är det bara att plugga in den igen så blir det lungt=)

Nu ska jag sussa..har ont i huvudet....
hej svejs!

nu är hela huset städat!=)

nu har jag städat överallt...med hjälp av min svärmor=)
Hon har tagit hand om tuva och jag har städat...har bytt gradiner till om man får säga det jul gradiner..inga tomtar jag sånt men ändå...röda fina =) det är sååå mysigt hemma nu=)
micke kommer hem ikväll..ska bli kul att se hans reaktion om vad jag har gjort med hemmet=)
längtar såå mycket efter honom=)

massa pyssel

Har gjort två saker till våran älskling...
Tyckte det var väldigt bra....
bedöm själv=)

image20
Till Farsdag från Tuvis och mig=)
image21
Till mina älsklingar från mig=)

ska börja med scrapbooking men det var svårare än vad jag trodde....=/
Nu ska jag kolla på tv=)

massa snö och tuvis är förskyld

Hon har åkt på sin andra förkylning, stackarn är helt knäckt, om hon inte gråter så sover hon...plus att hon har magknip...inge vidare tid för min lilla prinsessa just nu..vill ju att hon ska vara vaken och träna sina färdigheter med mig...plus att micke har åkt iväg på kurs så jag är helt själv här hemma...suck..inge roligt när hon är som hon är oxå...han åkte igår och kommer hem imorn men känns som en evighet...

när man kollar ut nu är det snöööö=) så härligt!=)
mys mys....
ikväll ska jag pyssla till min älskling..alltså den äldre av dom..eftersom det kommer upp en dag snart som vi ska fira...för första gången=) ska bli najjs...han kommer nog känna sig gammal men ändå=)

nu ska jag kolla till min älskling...den mindre=)
puss å hej

släkten och snöö!=)

Nu är min syster från lule och två av hennes barn här på besök, såå roligt att träffa dom, plus att Fredrik(min bror) och hans son har kommit på besök oxå...=) så nu väntar vi på att maten ska bli klar för att ätas...mumma

Senare ska jag och micke iväg till en kompis och umgås lite...tuva ska vara hemma här med alla andra...förhoppningsvis går det bra...hoppas det inte blir några problem med henne...ska försöka koppla av lite där borta...men det kommer nog bli svårt...

Och igår kom den efterlängtade snööön=) och nu är den här för att stanna (hoppas jag)
Gick upp jätte tidigt idag för jag var så glad att det hade snöat, jag får ny energi av det, blir så lycklig och glad!
Höstmörkret får mig att tänka på mina nära och kära och påminner om vilken tur jag har som har en sådan fin familj=) Plus att det var första gången Tuva fick uppleva snö i ansiktet=) Allt som händer är som nytt nu...
Mysigaste tiden på året, eller näst mysigast, för julen kan ingen slå!=) mmm njuter


Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten medans Tuvis är nöjd hos alla andra =)


RSS 2.0