finns ingen tid...

till att blogga längre, dagarna är fullspeckade av allt och ingenting...och när jag har en tid över vill jag gärna använda den väl, inte för det är jobbigt eller tråkigt att blogga men ändå...
Just nu är vi just hemkomna från lekplatsen där tuva har gungat och och ätit sand...massa gott i den sanden kan jag tänka mig...Micke lekte oxå...han grävde ner tuvis fötter och åkte kana...
Ska till och laga lite mat snart, tänkte göra storkok..ganska skönt och ha hemma...
Imorgon ska jag jobba igen...och sedan blire några dagars ledig fast då äre födelsedagsfirande och crusing så det lär bli fullspeckat iaf...jobbar sedan fre-sön då micke är ledig, känns inte så kul att jobba när micke är ledig men snart har han semester...very nice..=)

nu ska jag återgå till mitt...=)

Bröllop.

Nu har redan helgen kommit och gått. Har varit en väldigt rolig helg, hela dagen igår så var det bröllop, vart mycket dricka och roliga samtal=) dagen efter har det inte blivit så mycket gjort på, fick besök av jaxon som körde oss så vi fick äta och sedan hämtade vi tösa och åkte och handla och sen hem för att ta det allmänt lugnt och käka good mat=) nu är den intagen och vi väntar tills vi ska bli lite hungriga igen för då ska vi äta chokladkaka och jordgubbar med grädde*mumma*
Imorgon blir det jobba för hela slanten...inte så länge, slutar kl 13, very nice=) micke är ledig så vi ska göra vår uteplats lite mysigare...=)

Jag slog i mina tår tidigare idag, har fortfarande ont och dom har svullit(svällt?) upp till dubbla storleken ungefär. och knakade till tusen gjorde det oxå...usch och fyyy!

aja nu ska jag gå vidare=)

jobbdax

Nu är klockan tidigt och jag sitter och väntar på att cykla till jobbet...är liite trött men det ska nog gå bra, ser ut att bli en fin dag iaf!
Vi har Tuvas gamla vagn stående på altanen på baksidan och jag såg nu att vi har besök i den, eller rättaresagt på fotstödet(eftersom vi har myggnätet på så ingenting kan komma in) ligger det en svart liiten katt, funderade ett tag på om jag skulle skrämma iväg den men tyckte det skulle vara väldigt taskigt...så han får sova vidare=) snäll som man är, kanske han kommer tillbaka nästa natt? vi får se...

nu ska jag åka! hejdåå!

nuså.

Nu är jag färdig för idag. Dagen har bestått av besök hos carro och bäbisarna vilket var jätte trevligt=) alltid roligt att snacka och umgås=) bebisarna var bedårande och mamman lika så=) Tuva tyckte inte bebisarna var mycket till sällis så hon ville putta på dom lite....dom fick ju inte bara ligga där och soova dom skulle ju leeeka med henne...sen vart hon sur när dom inte ville...men vi åkerkommer senare så kanske dom vill leka...=)

Jag har fått mera jobbtimmar idag...sa till dom igår att dom gärna kunde ringa mig om dom behövde hjälp mer timmar än dom jag fått, och dom ringde idag så två nya tillfällen är bokade i kalendern och mer lär det bli...känner mig som en helt ny människa nu när jag börjat jobba lite...känns suuuuper=)

och nu sitter jag här, har precis diskat och försöker få tuva att somna, hon somnade ett tag nu vaknade hon till och bökade, hoppas att hon kan somna om igen bara...ska väl kika till henne nu snart, men hon låter ju inte ännu så det kanske gick bra för henne=)

hadebrahej

sådärja.

Nu har helgen kommit och försvunnit. Det har vart en väldigt roligt helg, såklart för att jag fick träffa mina systrar och alla småisar till barn förutom Lina för hon är inte så liten längre...=) Vi åkte till lager157 två gånger...såklart för camilla ville det, allt för henne vettu=) sedan har barnen badat i vattenspridare och vi har blåst såpbubblor plus att vi har ätit otroligt mycket och goood mat...mumms=)

Sedan har jag börjat jobba nu oxå, mån, tis och ledig idag och sen tors, fre ska jag jobba igen..känns så otroligt sköönt...varför har jag inte hoppat in tidigare...aja...bättre sent än aldrig. Kul äre iaf! få vara lite vuxen och kunna koppla bort hemmet för en stund.

Jag har färgat håret oxå, bild kanske kommer sen..fast det brukar aldrig göra det har jag kommit på..men men...är kanske nöjd..vi får se lite senare..=)

Idag ska vi och hälsa på Carro med bebisar=) ska bli otroligt kul att se dom igen...plus att snacka massa med carro oxå såklart...en riktigt tjejdag=)

Och i helgen ska jag på bröllop, ska bli kul, ska lämna bort tuvis och vi båda två ska njuta av alkoholen=) ska bli najjs=) fast något kommer väl gå fel bara för jag har sett fram emot den dagen väldigt länge nu....njaee det är ju bröllop, ingenting går ju fel då!

Nu ska jag byta om och göra mig iordning innan tuvis vaknar igen..=)

byebye

jobb jobb jobb.

Jag hr inte hunnit skriva på den sista tiden eftersom jag precis börjat jobba lite. Det är mycke att ta in och mycke att tänka på, båda på och efter jobbet. Men fruktansvärt kul har det varit=) nu är jag ledig i helgen för att sedan börja jobba igen på måndag. 4 dagar i två veckor..ska bli kul=) kul att tjäna liiite mera pengar än vad man gör när man är föräldrarledig.
Samtidigt som jag börjar jobba så har min syster Ida kommit och hälsat på, hon är iofs fortfarande kvar..wee...och idag kom min andra syster med familj=) dom ska vara här heeela helgen så det lär väl inte bli så mycket bloggande för min del...men jag får ta igen det hmm...när jag har mera tid=)


nu ska jag kolla på hells kitchen...hade bra heej....over and out=)

fortfarande inte

Hon vaknade vid kvart i 9 igen, och har inte somnat om ännu...micke ligger och försöker somn med henne nu, funkar väl sisådär, han somnar men inte hon...typiskt...
Försöker få iordning lite där nere tills på torsdag när ida ska sussa här och kanske lina...vi får se!

hare bra hej!

första gången på.

ungefär ett år jag sätter mina fötter i jobbkläderna och ska jobba. Det känns faktiskt skönt, samtidigt som jag inte vill vara ifrån Tuva, men hon finns ju alltid där för mig så det ska nog gå bra...dom säger på jobbet att jag får ta med mig Tuva dit så kan dom vara barnvakt och då kan jag jobba själv=) njaee kanske inte.

Just nu försöker jag lägga gullungen min, det är lättare sagt än gjort. Vet verkligen inte hur man ska göra. Hon sätter sig upp konstant även fast hon är trött som en tok. det kan ta timmar innan hon somnar om man inte har gett upp och somnat med henne tidigare(fast det händer inte så ofta) som tur är...

kommer strax tillbaka...(två minuter senare)  tillbaka=)

funderar på om man ska låta henne sitta där i sängen tills hon börjar gnälla...men det kan ju ta en evighet, hon sitter ju bara där och leker med täcke och napp och vad som nu mera finns där. Allt är roligare än att soova!

gott till mormor.

jag har precis kommit hem från affären där mat till tuvis införskaffades som alltid och lite mat till mormor, åkte vidare för att lämna maten till mormor och fick då en påse med både hamburgare+bröd och nå form av järpar i sås plus en 1,5L cola=) snacka om lyx=) nu har vi mat för en vecka..hehe..najjs=)
övrigt idag: Tuva är fortfarande sjuk, trött fast vill inte sova...typiskt.
Har fått en jätte fin kjol och en ännu finare klänning från mamma(mormor) idag....sååå söta...bilder kanske kommer de me..om några år eller så, inte många bilder som kommer upp som jag lovar...men men..kanske blir ändring på det snart oxå, vem vet=)

Nu ska jag försöka få tuvis att somna sådär efter mellis...=) håll tummarna för mig!=)

RSS 2.0