en jävla dag

kan väl beskriva denna dag en ett ord, UTMATTAD! Det är inge roligt att ha en trött(som inte vill sova) Tuva samt en trött mamma som VILL sova...blir ingen bra kombination. Så nu ska jag soooova, äntligen!!! Jag och älskling gick en prommis när han kommit hem för att få tuva och somna och få lite frisk lust vilket vi inte fått på hela dagen. sååå skönt..

nej gott folk! GOD NATT!

out.


fått den nu.

Klänningen alltså, bild kommer väl snart! Vart väldigt nöjd, jätte snygg var den=) sjuuukt nööööjd!

bilder...

Sötis tuvis diggar musik=)
Hon headbanga och rockade som tusan....så söt såå min lilla sötis=)








 
Folket på dössberget i väntan på pumpbolaget=) (Björn, syster, Erik och älskling)
Det var förövrigt gryymt=)






Älsklingar X 2, försöker trötta ut en trött Tuva. Hon ville inte riktigt sova men ville inte riktigt vara vaken heller...jobbigt det där.









Tuva står och skakar galler...skojj det där=)









Jag och min älskling får sluta detta inlägg=)









och såhär vart det.

Vet inte riktigt ännu om jag är nöjd eller inte..hehe...det är väldigt ovant men lite snyggt är det och man kommer antagligen att vänja sig.

Före


Efter


Vad tycks?

kakeldekor=yeaah

hehe, nu har vi införskaffat kakeldekor till köket, mörkblått vart det...vet dock inte ännu om vi ska ha det i schackrutit eller annat...jag tycker annat och micke tycker schack...så vi får se...tycker schack kan se lite föör mycket ut...men det är kanske just det som behövs i ett tråkigt kök....Ska göra iordning det när tuvis somnat...

Annars idag? har vi gjort klart Tuvis rum...gjorde det sista med gardiner idag..=) känns skönt...kanske tillochmed kommer bilder på det snart=)

Nu ska vi sussa gumman!


natti natti

slut.

japp det är jag, tuva är lite sjukis så man är ju på sin vakt hela tiden. Hon har(tror jag) ont i halsen, hon är hes och rosslig, sedan är hon jätte snuvig..hade feber igår/natt. Vi gav henne panodil inatt, då sov hon 6 timmar i sträck, kors i taket=) Fast hon är ju som alltid på G och alltid så glad..och försöker hålla humöret uppe=) hon är sååå goo!!

Hela dagen har vi vart bosatta hos mormor och mamma...ätit gott och fikat mumma=)

Nu ska vi göra iordning lite välling till tuvis....gonatt!


tripp till drömmarnas värld=)

Alltså IKEA=) Det var jätte skojj, handlade lite nödvändiga grejjer(såklart) och lite onödiga saker oxå(skålart)...mest vart det ju till Tuvis, men det får man ränka med och henne är det mycket roligare att handla till oxå...
Just nu sitter jag och försöker få tösen att sova...hon har väl kanske sovit säg 3 timmar inatt?! en sjuukt jävla seg natt...
Hur trött hon en är så sätter hon sig heeeela tiden upp i spjälsängen, vill verkligen inte förstå att man inte kan sova sittandes...och hur bra blir det när hon själv lägger sig sen då? njaeee..huvudet där fötterna där och täcket någon helt annan stans...men antar att jag får vara uppe med henne ett tag till...kanske lägga henne i vagn ute...hmm..bra idee...kanske

Ska för övrigt städa hela dagen och storhandla, inte hela dagen men en stund, nu när äntligen micke är ledig. Ska göra iordning tuvis rum, tvätta fönster, sätta upp nya gardiner, byta sängkläder och sortera hennes alla försmå kläder som just nu inte har något hem...men snart så=)

Nu är det bäst att jag går och kolla hur det går för min lilla tjej...

från en trööött mamma...föresten varför hon inte sovit beror på förkylning...toktäppt.

kors i taket.

Vi fick nattligt besök inatt, hade glömt att stänga igen dörren till altanen och vid sisådär 02.53 så skramlade det till och upp for vi(eller micke iaf) och då kutade katten ut igen...Gulligt med missar på besök men kanske inte kl 3 på natten=)

Och btw så händer det nå läskigt i falun, bombhot mot bank i falun...i lilla falun? shiit..stod på aftonbladet...

fint väder ju.

kors i taket, det vart fint väder idag, perfekt dag att välja att ha tvättstuga på...för en gång skull tänkte jag tvätta i tvättstugan, tror du inte allt jävlas med mig då..fick inte igång maskinerna(man ska lägga i poletter och grejjer=krångligt) och när vi trodde vi fått igång maskinerna och gått hem igen och kommit tillbaka efter en timme så var ju inte vattnet på. SUCK då hade alltså maskinerna bara stått där utan att göra något...suck suck...plus att allt annat krångla oxå...men men nu är tvätten hängd och nu väntar jag på att få gå och ta ner den...man måste tajma mycket när man ska ha tuvis med sig...men men...

Ska te mamma och pappa och skriva ut lite papper snart oxå...så jag kan söka jobb...skriva klart de och lägga på lådan och hålla tummarna...

Mer idag då...sola skulle jag gärna vilja..men tror inte det finns tid till det...annars får jag väl längta tills imorn då...för då blir det IKEEEA! weeehoo...
ska inte ha speciellt mycket men alltid kul med ikea=)

dagisplats-klar

Nu har vi varit på två av förskolorna vi fått plats på. Ett var bättre än det andra kan man ju säga.
Vi hade nästan bestämt oss för ett innan vi var och kollade. Men efter vi kollat så valde vi det andra.
Dom var ju helt olika varandra, den ena var gammalt, trångt och och plottrigt fast med en underbar utegård, medans det andra var stora rum, luftigt, ljust och fint men med en lite mindre utegård, men den slog det andra dagiset med hästlängder=) Vi är grymt nöjda över valet nu iaf!!!

schemalagt liv!

jag måste få ordning på mitt liv.
Äta regelbundet heter det..ja jag vet då inte vad det är...
Äter ju max en gång per dag...(jag vet inte bra) men hinner ju inte med att tänka på mig själv...och om jag väl vill äta någongång finns ingenting hemma...suck...
mår ju inge bra av det heller....darrig, trött, ingen lust till något, irriterad...ja...så går det men det är en vääldigt svår vana att sluta med...men ska försöka jag lovar.
Jag och micke har ju börjat gått ut och gått nu varje morgon..och sedan äit frukost tillsammans...det är väl det ända sättet för mig att få i mig frukost...jag intalar mig själv att det blir bättre när tuva äter våran mat...men jag vet inte...
aja... har suttit och gjort ett schema och sånt för att få lite struktur i livet...hoppas det hjälper=)
nu ska jag kolla på IKEA saker..wee=)


SATC

är en uuunderbart film och serie. Är helt förälskad i den. Är precis hemkommen och väldigt lycklig=) Det är en film man blir lycklig av, att allt är underbart precis som det är. Man längtar lite samtidigt som man inser att allt är perfekt, precis som man har det.
 
Annars har midsommar varit en väldigt rolig sådan.
I fredags vart det middag hemma hos mamma, anlände dit till 12 och strax där efter kom IDA och BJÖRN, vi hade ingen aning om att dom ens var på väg. Helt plötsligt stod dom där utanför dörren med blomma och mat=) Vilken underbar överraskning. Man hade tyckt lite synd om syster som skulle ha såå tråkigt i stor staden på självaste midsommarafton. Och så kom dom=) det gjorde min helg=)
Igår var vi på dössberget, det var najjs, inget planerat men det är skönt att vara liite spontan ibland=)

Och som sagt, filmen var helt underbart, helt klart värd att se.

nu har vi..

vart ute och gått i en halvtimme plus att vi äit frukost=) känner mig väldigt stolt över att jag orkade upp=) skönt att träffa micke lite innan han åker till Jobbet oxå...=) Nu ska Tuva och lägga sig sen åker Micke till jobbet så kan jag sitta här i lugn och ro=) najjsigt värre.

Idag har jag en enda sak på min lista som jag verkligen måste göra. En midsommarkrans till Tuvis, för att ta ett kort(om jag ens hinner det) =).
Plus att vi ska äta massa goood mat=) mumma...tycker om högtider=)

Nej nu ska jag slöa lite sedan göra frukost till Tuvis och senare traska hem till mammsi och pappsi=) går nog förbi mormor en sväng oxå=)

GLAD MIDSOMMAR!!

va har fått.

DAGISPLATS!!!!=)

...

2-1 till Sverige enligt mig=)

jag vann=)

Jag vann aktionen jag satsade på=) weeeehooo en jätte snygg klänning...riktigt sommar=)  hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden=) mmmm=)

Lära-gå-vagn

Det har vi införskaffat idag till Tuvis, för tillfället håller hon bara på att lägga saker i korgen eller vad man ska säga...inte så mycket lära gå i det hela...men det kommer nog=)

Har nå gryymt ont i huvudet...usch känns som jag skulle vilja lägga mig ner och hmm..soova läääänge...men det funkar inte...

Ikväll blire foootboooll! najjs najjs

håruppsättningar?

Vi ska på bröllop i juli och eftersom det är en av dom saker som man kan verkligen klä upp sig till så tänkte jag passa på..tänkte ha en klänning som är grå med rosa band i midjan..eller någon annan färg om jag inte hittar rosa...så kommer man ju till frisyren...funderade en stund på svinrygg men kan ju inte göra det själv för jag har ingen aning om hur man gör och ingen annan jag känner vet heller....sen funderade jag på lite löshår i...men det vet jag inte heller hur man gör...men det borde väl inte vara så svårt? fast då kanske man måste färga håret och löshåret så det blir samma? Och hur länge kan man ha i löshår? det kanske beror på vilken kvalite på håret oxå?? massa frågor..skulle vara frääänt att ha löshår...tjockt och långt=)
 Tuva har precis somnat så jag ska kolla lite internet och sedan städa lite=)

aja...nu ska jag leta lite info om det=)

hade så bra!!!


ingen barnspärr...

har våran spis! kul att vet va? skit bra att ha när man har en tös som står och vrider på knapparna...kul jul...

Idag har vi vart hemma hos Desiree och hälsat på, Khai var oxå där, riktigt najjs vart det...snackade massa skit som vanligt plus att vi har en skaffat oss en dejt på söndag, vi ska nämligen lämna barnen hemma och gå på BIO!=) ska på sex and the city..ska bli riktigt trevligt..ser fram emot det väldigt mycket=)

Funderar att boka biljett till fotbollsmatch på bio...tänkte först att det skulle vara helt värdelöst men nu när jag tänker på det mer är det ingen dum ide...skulle faktiskt vara lite roligt om man tänker ännu mer på det..=)

nu är det slut.

på denna helg...tråkigt med sant...lite jobbigt att micke måste jobba imorn, hade gärna sett han hemma en dag till...men men...Tuva har sovit hos farmor och farfar i natt, gick super...hon vart borta från kl 8 igår morse till kl 15 idag....nu sitter hon på golvet och leker här...6 tänder är har hon nu...min lilltjej börjar bli stor...på gott och ont...=)
hade gärna sett att tiden skulle gå lite långsammare än vad den gjort....så hon inte blir så stor så fort...
hon börjar ju snart på dagis för sjutton...udda tanke...

Snart ska jag börja jobba lite extra på hemtjänsten...två veckor i sommar plus några extra dagar lite då och då hoppas jag...ska bli riktigt skönt....vill gärna ha ett jobb nu oxå...bli så less på att ingenting finns eller det jag söker hittar någon annan istället...vill ju ha...vad som helst egentligen...

student.

Är det i staden idag, vet inte ens om jag vill ut...massa folk överallt har jag iaf fått för mig...skulle vara lite kul att gå in på stan men massa folk och en tuvis..njaae...är inte säker...
Sitter här hemma istället och har precis foodat Tuvis, lax vart det idag, det är mumma...fast roligare är det och snacka med mat i munnen, hon hade massa att säga just då!
Har iaf satt på henne finkläder idag som är en finfin tröja med volanger?? runt halsen, en jätte snygg turkos kjol och strumpbyxor...riktigt student fin..inte för vi känner någon som tar studenten idag...ganska skönt på ett sätt...

Nu kom det en fin lukt förbi i rummet...!?=/ bäst jag går och tar hand om det...=)

fyndat.

Idag har jag fyndat på rea=) riktigt najjs!
Sitter här i min ensamhet, Tuva har lagt sig och Micke är ute och far...kommer hem på någon timme...
Hoppas på att få träffa Carin imorgon, får hoppas dom får någon tid över..=)
På lördag ska vi åka på folkrace, riktigt najjs!=) me like.

Nu ska jag plocka undan Tuvis alla leksaker som ligger överallt efter dagens lek, sedan ska jag lägga mig och glo=)

nytt inköp.

Idag har jag äntligen hittat ett par skor, tog mig 40 mins bilfärd och ungefär 60 mins tänkande innan jag bestämde mig...men nu har jag köpt dom=) Bilder kommer här nere tillsammans med lite andra bilder från min kamera som jag äntligen har laddat över till datorn=)

1 2 3 4 5

1, min älskade 86 på mitt besök i  uppsala
2, världens busigaste unge
3, sådan pappa sådan dotter
4, mina nya skor
5, mina nya skor igen=)


nya kraft tag.

med bloggen..igen...

Idag har vi fart runt på staden och letat skor till mig, nu när jag fått pengar får kära mamma så vill man ju köpa dom perfekta skorna, och såklart hittar man inga som är sådär perfekta, har aldrig haft problem med att hitta skor förut, men nu när jag ska..då jäklar ska alla gömma sig...typiskt...Ska ge borlänge som jag var till först en andra chans...hittade ett par där som har jätte fina...men inte hundra...kanske är dom det när jag kommer nu?!=)

Snart är det babysim oxå, sista för säsongen, känns tråååkigt men samtidigt ganska skönt...det tråkigaste var iaf att vi inte fick nå undervattenskort....fotografen sumpade alla negativ...väldigt irriterade...man hade ju kämpat för att ens få några kort med tuva....

Ska bli fotboll för hela slanten senare efter babysimmet, vi får lite besök så blir det middag och fotboll..för mig iaf...eftersom ingen annan verkar vara intresserad av det mer än jag...får väl sitta med telefon och smsa ida hela matchen igenom för att få lite känsla...?!=) hehe

Nu ska vi ge tuvis mat innan det är dax att åka..!

HEEEEJA SVERIGE!!!!!!!

sådärja.

Nu är jag riktigt nöjd med min blogg, inte för jag var missnöjd med min förra men alltid kul att förnya sig=)
Sitter förövrigt och bara njuuuter av allsången utanför fönstret, det är några(många) studenter som sjunger här några hus bort...helt underbart att höra=) längtar tillbaka till min egen student....4 år sedan, skiit vad tiden går.

Och en sak till, Tuvis har börjat sova i eget rum..=) första natten igår...gick jätte bra...förutom att jag var tooknervig och inte kunde sova...men det var en annan sak=)

halloj.

Nu är det nya tag här på bloggen, är för varmt för att blogga, har massa annat att göra istället för att blogga...har helt enkelt inte tid längre...

Vi har iaf UNDERBART väder ute=) Tuva och jag stooortrivs på baksidan av huset=)

Nu har fotbollen börjat oxå...hejja sverige på tiiisdag..=) kul att kolla alla andra matcher oxå för den delen=)

RSS 2.0