jobbat hårt idag.

Idag har jag hjälpt micke att sätta upp lite nya saker på sina föräldrars hus, det tog oss heela dagen...jobbigt var det och vi är inte klara ännu, nog för jag skulle vilja vara klar, har liite för mycket att tänka på....så skulle hellre bara tänka på det jag verkligen MÅSTE.....

För om 3 dagar åker vi...usch och weee....det är så jag känner...
Vi åker till sthlm på fredag för att sedan flyga tidigt på lördag till MALLIS=) ska bli sååå förbannat skönt att bara slappa och njuuuuta i värmen....åandra sidan har man sin guldklimp hemma...som jag verkligen inte vill lämna, MEN jag vet ju att hon har det bra här hemma....usch...kommer gråta antal gånger när vi är borta=/

Tuvis är förövrigt världens sötaste människa, man säger åt henne att goosa eller mysa då lägger hon ner huvudet var hon än är och goooosar=) sedan märker man att hon verkligen förstår en när man pratar, hon gör pecis som man säger och så ser hon såå stolt ut när hon gjort det man säger=)

längtar bort men ändå hem?!=)

nuså

Nu är jag klar med inbjudningkorten....gjorde dom på datorn så skriver micke ut dom imorn så ska vi posta dom innan vi åker....skönt att de är avklarat (halvt iaf) Ska bli intressant och se hur det blir på papper...kan lägga in den senare!

Nu ska jag soooova=)

såhär vart de.

Nu har jag tatt bilder på väggen inne i tuvis rum=)kanske ska göra om det snart igen, vet inte...vi får se vad vi känner för=) Tuva tycker iaf om att röra och titta på alla färger=)


wallis

Nu har vi satt upp wallis i Tuvis rum, skit najjs vart det, ska fota snart och lägga in=)

kräftis

var jag på igår, hos sofie, skiit kul var det och väldigt trevliga och underbara människor fanns där=)
Fulla var vi och mycke snack och lek vart det=)
När dom andra åkte till krogen åkte jag hem och sov, kändes som jag behövde det...vart en lyckad kväll iallafall=)

Tack sofie för en underbart lyckad fest!


nudå?

Är lite jobb och åter lite jobb, försöker jobba så mycket som möjligt medans Micke är hemma....är skojj samtidigt som man gärna hade varit hemma med dom två älsklingarna...
Har städat och åter städat när jag kom hem...toookstäda som jag skulle kalla det....najjs=)

Imorgon ska jag först jobba och sedan till sofie på kräftskiva, ska bli så grymt najjs=)
Nu ska vi äta...återkommer senare!!!

ojojoj...

sa dom precis på tv...nejdå nu ska jag blogga lite hade jag tänkt. Finns ingen absolut ingen tid att blogga...förstår inte vart all tid tar vägen?! helt borta..kan bero på att man jobbar och är trött konstant...och därimellan ska man ta hand om sin dotter=) som förövrigt är världens goaste och bästaste dotter=)

lägger in lite bilder på min stjärna=)

Och till min andra stjärna LISA, jag har inte glömt dig...förlåt att jag inte ringt...är för tanksprid...förlåt gumman, men du vet att jag alltid tänker på dig ändå!!!=)


puss

RSS 2.0