jobbansökan.

är mitt uppe i en jobbansökan, är inte speciellt enkelt med en Tuvis som kräver sin uppmärksamhet, eller hon är iofs ganska snäll sitter på golvet och leker=)
En sak jag funderar på är om och hur ska jag skriva in att man är föräldrarledig? vissa säger att det är dumt att skriva och andra säger att det KAN vara en merit?
Jag har nästan glömt hur man skriver en ansökan, får ta hjälp av alla tror jag...haha...måste ju vara perfekt=) vill verkligen verkligen ha jobbet. Någon med förslag på vad och hur man skriver?? kan ju alltid ringa mig då!=)

sitter här själv.

Micke har åkt till jobbet och Tuva är ute och sover, vi har egentligen städdag på området men eftersom jag har Tuva att se efter tycker inte jag att jag har någon plikt att infinna mig, okej om Micke hade vart hemma men nu är jag ju själv.
Snart ska jag gå till mamma såfort Tuvis har vaknat och ätit, vi ska bli bjudna på middag sedan när Micke kommer hem som tack för hjälpen när han bytte däck på bilen.

Snaaart snaaart är det STOCKHOLM för hela slanten. Ska bli grymt kul att åka ner och hälsa på syster *saknar*. Hoppas grymt mycket på fint väder, så vi kan ut och gå och mysa!

Bäst att ha tröja på mig idag så jag inte bränner mig ännu mera...

Jag vill ha fast jobb och sedan ska vi på allvar leta hus, overkligt men helt sant=)
najjs najjs

=)

mumsfilibabba

skrattar bäst som skrattar sist.

Är såå irriterad just nu så jag ska nog egentligen inte alls skriva blogg, men kan inte låta bli, Kan iofs inte nämna något om varför här men den som lever får väl så småningom veta.

Skit samma, Idag har jag och Tuvis varit hos Desiree och hälsat på, var mycket trevligt=) satt i solen från 11.30 till 15.30 och åt, snacka och busa med våra bebisar=)

jag läste för någon dag sedan i systers blogg om att hon hade bränt sig då fick jag mig ett gott skratt, ni vet syskonkärlek=) och tänkte samtidigt att va dum hon är och inte tar på sig solskydd, shiiiee fick jag idag...eftersom jag antagligen vet hur hon tänke när hon inte satt på sig nå solskydd den dagen, att hellre lite röd eller en blekfis, så tänkte iaf jag idag, och det fick jag äta upp, stackars mina armar och min nacke inatt och imorgon+alla andra dagar framöver=( 
varför gör man så hela tiden?


usch usch...

nu ska jag äta, hmm sådär vid 21.30 på kvällen...ääh..=P


massa gjort i solskenet.

japp dom senaste dagarna har det varit helt UNDERBART väder ute så vi har varit ute och myst och räffsat i gräset=)

Idag har jag fått massa gjort, eller det ser ut som ett bombnedslag här men inte så länge till, för imorn ska vi till skroten med massa massa saker, ska bli sååå skönt!

Just nu har jag en paj i ugnen och kycklingen i marinad, ska bli en myskväll eftersom micke slutar kl 18 och han är ledig imorn=)

Tuva sover för tillfället ute i vagnen, skönt skönt=)




varför har man såå mycket skrot hemma??

först bra sedan skit.

Japp först höll jag på att skratta ihjäl mig när jag kollade på Berg flyttar in, hon är såå rolig..värsta grym och kikki vettu, najjs par dom där=)

Sedan till skitet, jag bytte kanal och fick se att finalen i hockeyn höll på att invänta  förläningen, även fast jag inte bryr mig ett strunt i hur det går eftersom Luleå inte är med, men ändå blir man så insatt och eftersom jag har något emot HV, hmm vet inte riktigt varför, kan det var för någon jag känner hejjade på dom för läänge sedan (iofs hejjar han på dom än idag oxå) och det vart väl lite onda samtal mellan oss på den tiden, och det sitter fortfarande i. morr så såklart hejjade jag in i det sista på Linköping men tyvärr gick det inte denna gång heller...lite synd om dom faktiskt.

aja, usch och fy...



nuså.

Micke fick jobba över och jag har inte hunnit allt jag skulle behöva göra. Jag har lagt ansiktmask, raka benen och gjort pannkaka=) Det jag har kvar är att lägga upp mina byxor...men tror jag ska göra det imorn, lägger dom nog i tvätten nu och sedan hänger upp dom så dom hinner torka tills imorn...*hoppas det funkar*

Nu ska jag kolla på Talang2008 från FALUN=)

hejdå!

ops, glömde.

image57

ta hand om mig själv dag efter kl 16.

ha det vart en lång rubrik som säger egentligen allt jag ville skriva i detta inlägg.
Tuva sitter på golvet och pratar? med sig själv och tuggar på massa lekisar=)
Ja som sagt jag ska ta hand om mig själv i em. Jag och Tuva har precis kommit hem från Maxi där jag har handlat ansiktsmask, en ny mascara, nagellack, hårinpackning och raklödder=) Nu ska här behandlas. Ska ju ut imorn, måste känna mig fräch ju =) Micke ska vara fyllechaffis och jag ska äta på Max efter krogen, det är det jag suktar efter mest. haha. Föresten vi får se om jag kan behandla mig ikväll som jag tänkt, micke kanske måste jobba över...suck...

Till middag ska vi äta pannkaka, allihopa, Jag Tuva och micke. ska bli kul att se hur hon får i sig det...=)

Snart kommer kompis=)

blogg blogg blogg.

Nu vill jag blogga massa. Fick värsta kicken av att kolla på Vakna med The Voice idag...en bloggare var där och spred glädje=)
Natten var ju måttligt rolig, Tuva vaknade precis när vi skulle gå och lägga oss, klockan var väl vid 22.30...Hon var tookledsen och bara grät och grät och grät, när allt hade lagt sig och hon var nöjd igen så ville ju inte hon sova heller...då skulle det dras i hår, pratas och skrattas och pillas. typiskt...jag hade på det somnat på soffan innan och var lagomt trött. Efter ett tag la vi henne i hennes egna säng så hon fick ligga där och prata istället och det funka, vi somnade och hon somnade? oxå förhoppningsvis ganska fort efter det=)

Idag verkar det bli en häärlig dag, kl är 9 och solen lyser utanför fönstret. verkligen najs.
Ska ringa Malin snart och kolla på Rasmus prickar har bivit värre om inte så ska vi dit och gå en promenix=)

Ska ju ut i helgen, så var på kupolen igår och hittade ett linne. Ska bli najjs att gå ut, kanske tillochmed premiär grillningen, om värdret tillåter.*hoppas* Tuva ska sussa hos farmor och farfar...känns lite nervöst eftersom man inte kan åka dit direkt om hon är jätte ledsen, Micke kan ju åka men inte jag..men jag tror det går bra.

Funderar på om man ska börja med att lägga in en bild i varje inlägg man skriver, skulle vara lite roligt=)
Ska kolla om någon passar till detta inlägg.
image56
Sjungade Tuva


Nu ska jag göra mig iordning och kolla om tuvis är på G att vakna oxå.

 Hade så bra underbara da!


en tidig dag.

Sitter och väntar på att BVC kanske ska ringa upp mig så jag kan prata med dom om Tuvas utslag som kommer och går, först trodde jag dom enbart kom efter hon ätit men nu på morgonen såg jag dom igen...och dom försvinner ju lika snabbt som dom kommer...konstigt...vågar nog inte bada idag...vill ju inte att kloret ska göra det värre...om det gör det? ingen aning.

Micke är på väg till borlänge för att hämta en TV. Han tycker vi behöver en större, eller det tycker han inte eftersom våran är så stor redan (42a) men iaf han ska hämta en 50a, 50an har gått ner så mycket i pris så vi bytte upp oss lite. Sedan ska vi åka till kupolen och leta partytopp åt mig, som jag ska ha på lördag när jag ska ut...=)

Tuva sover och jag försöker hitta på något att göra på datorn...finns ingenting roligt att kolla på.

föresten tidigt är det ju inte...hmm...kl är ju redan 9....aja...=)

hade det bra heeej!


tänd ett ljus.

Klockan 21.00 ikväll kan väl ni som läser tända ett ljus för Engla.
Ett fint enkelt sätt att hedra hennes minne!
En uppmaning som jag läste på aftonbladet.

erkännt...

Han har erkännt BÅDA morden...usch för en sådan människa...han borde aldrig ha fått kommit ut från början.
Tänker på Englas familj, stackars dom, men nu har dom fått svar. Känns lite skönt att dom hittat den som mördade Pernilla i falun för snart 8 år sedan oxå. Trodde aldrig dom skulle hitta den personen som hade gjort det.

usch och fyy för en sån person som kan göra något liknande, ryser i hela kroppen...


otydlig?

Carina Berg såklart=)

BERG.

min nya IDOL=)
Den tjejen är grym=) så cool....

tack å hej leverpastej nu ska jag kolla vidare,
fick bara lov att göra en liten notis om det=)

jobb och utgång..

japp...
Vart skulle man kunna hitta något extrajobb sådär någon dag i veckan/ varannan vecka? eller varför inte heltid eller 75% sisådär vid sep ungefär? fan jag kollar varje dag men hittar ju ingenting=(

utgång blir det nästa helg, verry najjs=) med Malin på bolanche....sweeet...kommer bli grymt kul=)

nu är jag trött...ska söööva=)

deklarationen?

Vart är den?
Syster i sthlm har fått den och syster i norr har fårr den...men lilla jag då? är falun den glömda staden??
Vet iofs ungefär hur mycket jag får och det var väl inte världens roligaste, men oandrasidan behöver jag ju inte betala iaf...

nu kommer älskling nr två hem...alla samlade=) najjs=)

färdig

nu är jag färdig med att städa hela huset. Tuva åkte till Farmor tidigt imorse för att slippa bli smittad om jag har nå bakterier och virus kvar i kroppen, jag är pigg och allert, ingen feber och inga kräkningar=) så jag drog till med att städa heeela huset=) nu är jag mäkta stolt över mig själv..jag kunde ju tillbringat dagen men att ta det lugnt och njuta över en stund i ensamhet som man nu förtiden aldrig får...men såfort micke hade åkt idag så drog jag igång med städningen=)
Det ända jag har kvar är att hänga tvätt...men det gör jag sen. för först ska jag invänta min älskning och toookgosa i nån timme...=) Har inte sett henne på hela helgen...har inte hållt i henne nästan någonting, lite igår men kanske 5 min högst=( så nu längtar jag....
Fick precis ett samtal av annmari som sa att tuva precis somnat där borta så dom kanske inte kommer till två som dom skulle...tänk att hon ringer till jobbet och frågar om hon kunde komma lite senare bara för att hon inte vill väcka tuva=) gulligt...aja då kan jag väl njuta lite nu av tyyystnaden i huset(lägenhet) jag har svårt för att veta vad jag ska säga...Hus är ju ett hus som står fritt och det har vi ju inte, men en lägenhet är ju en lägenhet i ett stort hus med massa lägenheter i...hmm...och radhus som det egentligen är känns ju så konstigt att säga...jag har städat radhuset idag..känns som någon annanstans....hmm...svårta bekymmer man har....

bye bye äppelpaj ;-)

magsjuk.

Det är precis vad jag har blivit, usch och fy för magsjuka.
Micke har precis åkt iväg med Tuva till farmor och farfar så jag kan krya på mig lite..
för lite mer än en vecka sedan klippte jag mig och såhär vart resultatet


I vecka har söta söta LIISA varit här oxå, i har fikat och fikat=) gott gott
Och hon åkte hem igår och vart oxå sjuk=( stackare...




Jag, Lisa och Alma var för första gången ute och gungade med Tuva i veckan oxå..hon tyckte det var suuuperkul=)



nu vart det massa bilder...
Nu hoppas jag micke kommer hem med tablett och glass...

hejdå!

RSS 2.0