sool sool stålande sool.

Sitter här inne och njuter av att soolen lyser så varmt utanför...underbart, tänkte för en sekund dra ner rullgradinen för solen bländar men ändra mig i samma sekund, när den väl är här ska man kanske inte ta bort den..

Idag har jag planterat penseer utanför huset...vår vår våååår!!!=)
Nu sitter jag och vill shoppa, men orkar inte åka ner till stan och tråkigt att handla på nätet...men ska till ikea och vara smakråd till mamma senare idag så då kanske vi kan smita in på köpcentret och kika lite....känner starkt behov att handla något till den lille....och Tuva såklart, som alltid men behövs ju lite nödvändiga saker som kan vara bra att handla snart..så det finns på plats när pyret tänkte komma ut.
Fk beviljade min sjukskrivning och jag har fått pengar...halelujaa....trodde faktiskt jag skulle behöva "bråka" på dom men icke, är så lättad så det finns inte...Så nu är allt med fk ordnat, såå skönt...
Nu är det bara att njuta och vänta in pyret som ej ska komma på flera veckor men ändå.
Va hos bm i måndags och allt verkade bra, hjärtljuden låg denna gång på 130, förra gången va dom på 150...
Ska dit imorgon igen och kolla blodtrycket för säkerthet skulle inför helgen, tycker om att dom bryr sig och verkar hellre vara på den säkra sidan än inte...
Har äntligen fått tid för tillväxtUL på specialisten...ska bli skönt att få se den lille igen...kanske får jag bekräftat vad det är för kön oxå...kan ju alltid hoppas, men först av allt vill jag se att allt är bra!=)
Ska slappa ett tag till innan jag hämtar tuvis nu..
hade gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0