nervös

Har mått dåligt hela dagen, nervös för helgen...ska ju åka till Carin imorn och är tokigt j-a nervös...vet att ingenting kommer att hända men ändå...ska ju bara vara borta ett dygn...borde inte vara så svårt...men men ska bli grymt kul iaf=) dricka öl och gotta sig i soooolen=) riktigt najjs=)
Nu ska jag sooova=) godinatti

jadu.

Jag blir bara mer och mer fundersam...hittar ingen bra lösning på någonting och känner att både ork och lusten till att få något vettit gjort försvinner mer och mer...ingen kul känsla...att sitta i ovishet och att känna att allt man måste göra tar för mycket tid för att få gjort. Vill flytta och börja rensa ut och göra om som vi vill ha det...ingen annan...bara vi...och när händer det, aldrig...typiskt...

ska väl försöka sova igen...deppinlägg jag vet men orka något annat sådär halv 12 på natten..=P

fundersam.

Var i någon konstig fundersam period nu...vet inte varför?! men men så kan det vara ibland man kan inte alltid trivas med allt...då får man jobba lite på det...Man har väl alltid sånna tankar ibland...aja..

Nu ska jag dricka lite te och sedan förhoppningsvis få lite ro i kroppen så jag kan sova sen.

Imorn ska jag till mamma och pappa och träffa systeryster och bööörn sedan ska vi ner på stan och kika lite...sedan kl 15 ska vi åka och kolla på huset, fick en tid för visning då, så jag och ida och björn åker och kikar...eftersom micke jobbar...hoppas det inte ser ut som vi vill så jag slipper sukta etfer det mera...eftersom vi inte har ekonomin att köpa hus nu...men alltid kul att kolla...=)

designa egna kläder.

Det skulle vara något för mig, skulle vara grymt kul att lära sig sy på riktigt så man kan sy både kläder åt sig själv och Tuva. Har ju ideer för hur jag vill att mina kläder som jag tycker är fina ska se ut men hittar dom ju aldrig ute i affärerna, man kanske helt enkelt får göra dom själva. Det som är i"nne" är oftast inte speciellt mycket jag...
Och Tuvakläder vet jag ju precis hur jag vill att dom ska se ut...skulle vara roligt att bara testa lite...
Är tyg och sånt dyrt? kanske kan köpa billigt tyg som man kan träna på?

Ser framför mig i vårat nya hus hur jag har ett eget litet rum med sy grejjer, scrapp grejjer och pyssel=) skulle vara så härligt med ett helt eget rum med mina intressen och ideer=)

Måste isf införskaffa min en egen symaskin=)

Imorn är det crusing, jag och micke ska bo på stan från 15-16 till typ 20 ...ska bli riktigt najjs=)

mys och fina inköp.

Japp vad har vi gjort då? Micke har ju varit ledig så vi har haft fullt upp.
På lördagen så var vi till staden och kollade lite presenter och sånt tll dom kommande bröllop och studenter som kommer, hittade ingenting som hörde dit men ändå, hittade en kavaj till micke, en toksnygg en=) och sedan hittade vi två jättefina tröjor till mig=) fick jag i förtidigt morsdagpresent från Tuva(micke) =)





Visst är dom fina??=) Mycket nöjd, nu har jag iaf något att ta på mig på student och bröllop=)

Nu ska jag vara go mot min kära=) imorgon kommer hela föräldrargruppen hit, ska bli mycket trevligt=)

...

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

hmm..

den där tjänsten som svarar på allt? undra vad dom svarar på typ frågor som, varför är elefanten grå? Är den där killen kär i mig? Vad betyder det när jag drömmer om humlor varje natt?? lixom helt ärliga och rätta svar på dom frågorna...hehe..aja funderade bara lite=)

Murray är coool=)


NU GÄLLER DET!!


HEEEJA SVERIGE!!!!!!!!

hockey...

FYYY för ida, man ska inte skriva sånt....skäms...

Själv så sitter jag och laddar, är trött men det får jag inte vara så det är bara att slänga i sig lite mera cola och vara glad=) Varför är hockeyn så sent..jag vet men ändå?

2-2 har jag sagt att det blir....hmm...fast vi får väl se...kan lika gärna bli typ 5-2 till SVERIGE!!


nu ska jag ladda upp me gosaker=)

hejdå!

känner mig? ung.

Jag kan inte tänka mig att vara klar med bebisar och allt när jag är 26-27? två barn? hmm...fast fler har jag aldrig tänkt att haft..eller har jag? njaee...men klar vid 26 år känns lite för ungt...hmm..haha...aja får väl se om det går att få ett till oxå...inget man vet egentligen....men det får vi se om sisådär 2-3 år kanske?=)

Jag är orolig. Min telefon funkar inte att ringa med och jag vill gärna ha tag på en person som jag vill veta mår bra. men det funkar inte att ringa...ingen som svarar hemma...morr du får inte göra så! :P Får väl hoppas att allt är bra iaf!! Hör av dig om du känner dig träffad=)

Nu är älsking ledig i tre dagar...wee

studentpresent?

Vad köper man till studentpresent,jag känner henne inte speciellt bra(mickes kusin) så man vet inte riktigt vad hon tycker om...klart man kan ta reda på det men kul att veta vad man kommer få sen då? neej vill hitta på något roligt själv.

Funderade först på typ champangeglas som man typ ristat in namn eller något sånt? Men har bara sett sånt och vet inte vad det kostar eller vart man kan få tag på det.
Annars funderar jag på typ halsband eller armband, vet ju iaf vilket märke hon tycker om...

Någon som har något annat förslag??=)

Sedan ska vi ju på bröllop oxå, någon som har förslag dit oxå kanske? någon som läser som kanske är gift och kan säga vad den bästa presenten var??=)'

Nu ska vi ansöka om dagisplats oxå=)


hockey hockey=)

YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSS! faaan va gött ;)

var aningen nervös dom senaste många timmarna=)

men tillslut släppte det...och riktigt najjs känns det...

När kommer nästa match? försöker hitta någonstans men gör det inte...någon som vet??=)


dagis.

eller förskolan som det heter, har tänkt på det hela dagen...blir mer och mer förvirrad ju mera jag tänker på det...usch..hoppas det löser sig, är jätte orolig....

aja nu kollar jag på hockey=) najjs najjs...HEJA SVERIGE!!!! det blir 3-3 och sedan vinner sverige på straffar=)

hadesåbraheej!

drömhus.

Vi har hittat det perfekta huset, till ett heeelt okej pris, med stooort garage som micke vill ha och en nytt fräsht kök som jag vill ha=)
Ligger liite utanför falun som vi oxå helt skulle vilja...
Ska åka iväg och kika lite på huset idag, bara kolla lite...
Hur lätt är det att få lån när en av oss har laft jobb och den andra är föräldrarledig och jobbsökande ...suuuck...

Har iaf fått några veckors jobb i sommar där jag jobbade före föräldrarledigheten=) ska bli riktigt najjs att komma ut lite=)


aja nu ska jag njuuuta av att micke är hemma=)

hejsålänge


det är ingen vanlig dag.

för det är syster födelsedag, hurra hurra hurra.
image58
hoppas du får massa good mat och fina paketisar=)

förbaskade hockey.

Jag var så frustrerad igår, så när slutsignalen gick så ville jag in på bloggen och skiva av mig, och tror du att det funkade?? NEEEJ usch och fy....

Vilken jäkla match det vart....helt otroligt underhållande=) tyvärr så vart resultatet inte som man kanske ville...men det var såååån tur dom hade...usch:P

Nu ska jag äta frukost.

mhmm..

arg som jag koookar...morr

sjuka är vi allihopa.

förutom micke:P
Har inte så mycket att skriva, orkar inte skriva så mycket heller...för springa efter tuva hela dagarna då jag får träning nu=)

kryper.

Nu kryper hon=) allt handlar om det idag=) hon började imorse, när jag kom upp så sa micke, jag tror hon krypte nått steg, så kröp hon lite till och nu ikväll så kan hon krypa riktigt bra=) hon tar ju sig framåt iaf=) har lagt upp video på hennes egna blogg så ni får besöka den och kolla själva=)

Annars har vi precis(igår) kommit hem från en underbar helg i sthlm, var väldigt roligt och skönt, TACK ida och mamma för denna helg=) är nästan som en ny människa, fått lite hopp om att allt inte är så svårt när man har bebis, typ som åka tåg(super enkelt) hon var snäll hela vägen och charmade alla i kupen=) gå på stan en heeel dag, nemas problemas, hon var hypersnäll hela tiden och anpassade sig väldigt bra, nätterna gick väl sådär, eller första natten var lite jobbigt, men det är väl förståligt men andra natten gick super...hon är ett snällt litet barn som dom sa på tåget=) Snällt första barn bådar väl inte gått för nästa barn.... men det kommer inte förrän om några år, sisådär kanske 2-3? längtar redan=)

nu sitter jag och skrattar åt tuva och micke som busar på golvet, tuva låter som en toook med mitt skratt=)

hadebraheej!

RSS 2.0